Met van Dijk Events

Informatie over Met van Dijk Events

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het compleet verzorgen van feesten. Maar natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor het huren van materialen als u de organisatie van het feest in eigen hand houdt. Ook de catering, muziek en/of entertainment verzorgen wij graag en goed voor u!

Eén adres van waaruit u alles (of een gedeelte) kunt laten verzorgen. Eén aanspreekpunt, da’s wel zo handig. Of het nu is voor 2 statafels, het complete feest of iets er tussenin: wij zijn er voor u. Het is voor ons een feest om van uw feest een écht  feest te mogen maken!

Wij leveren het hele jaar door aan bedrijven en particulieren. Of het feest nu binnen of buiten plaatsvindt, het wordt tot in de puntjes verzorgd. Van bedrijfsopening tot en met jubilea, van geboortefeest tot en met koffietafel.

U wordt deskundig en vriendelijk te woord gestaan. U kunt direct bestellen maar uiteraard ook in een persoonlijk gesprek uw wensen bespreken. Deskundigheid, gezelligheid en vrolijkheid staan voorop om u vanaf het eerste moment een goed feestgevoel te geven. Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat nog lang op een positieve manier over uw feest wordt nagepraat. Dus met wie viert u feest?………….Met van Dijk!

Ons enthousiasme willen wij graag met u delen. Via telefoon of email kunnen wij daar samen met u de eerste aanzet toe geven. Bel of mail gerust voor een bestelling, het maken van een vrijblijvende afspraak, het regelen van uw feest.

Telefoon: 06 – 295 863 60

Email: genieten@metvandijk.nl

Ingeschreven K.V.K. te Eindhoven onder nummer 17169742

BTW nr. NL098149659B01